Copywriter & Webredacteur

Heb je een geweldig product of dienst? Vertel het de wereld en zorg dat de wereld jou ziet. Dat doe je met relevante content die je lead naar de deal brengt.  Daar kan ik je mee helpen.

Als copywriter kan ik je helpen met:

  • Online teksten voor: websites, nieuwsbrieven, social media, marketingcampagnes etc.
  • Offline teksten voor: brochures, flyers, folders, actiemailings, persberichten etc.

Als webredacteur kan ik je helpen met:

  • Alle denkbare teksten (her)schrijven. Commercieel en/of informatief.
  • Website-optimalisatie en beheer
  • Teksten (her)schrijven op B1-niveau

Mis mijn boek niet

Voor onder andere Watersportvereniging Lelystad Haven schreef ik columns over mijn zeilavonturen. Het succes was zo groot, dat de columns zijn gebundeld in het boek Ongrijpbaar zeilgevoel. Nog even geduld… de tweede editie is bijna te bestellen.

Madeleen Koldewe
Ongrijpbaar zeilgevoel
Het geluid van een klapperend zeil doorboort de ziel. Dan zijn er twee opties: een andere eindbestemming of de zeilen trimmen. Ongrijpbaar zeilgevoel is een bundeling columns over zeilavonturen op zoet en zout water.
€15,41 Paperback


Fragment uit Ongrijpbaar zeilgevoelavonturen aan boord:

“Los, alles los!” De giek giert over mijn hoofd heen. In een reflex grijp ik de grootschoot. Vliegles volgt. Van stuurbord naar bakboord naar bijna overboord. My god, wat is de dijk dichtbij. De spinnaker is binnen. Enigszins nat. Iemand rolt de fok in en we laten het grootzeil naar beneden vallen terwijl Niels de motor start. Waar is voor, waar is achter? Gelukkig is er geen verwarring tussen boven en beneden. Wat is er aan de hand? Rik stormt vanuit binnen de kuip in met de noodhelmstok in zijn handen. O, jee… Hopeloos stuurloos.