Referenties

In 2021 werk ik aan de campagne van KNHS en FNRS Dit doet paardrijden. Ik begeleid het maken van de video’s en de foto’s. En ik werk mee aan de social campagne. Voor de KNHS schrijf ik de columns uit naam van de Algemeen directeur.

Je kunt ook eens kijken op www.buitenloed.nl, deze website heb ik gemaakt voor de wandelcoach. Voor de eFabriek schrijf ik webteksten voor verschillende opdrachtgevers.

Als copywriter schreef ik onder meer het magazine voor Jachthaven Lelystad Haven, digitale direct mails voor Alles telt en de Methodewijzer van Taalverhaal.nu. 

Als webredacteur heb ik een groot aantal verschillende websites opgezet, ingericht en beheerd. Een daarvan is www.jeroenjans.com.
In opdracht van Scania Benelux beheer ik de websites www.scania.nl, nl.scania.be, fr.scania.be en www.scania.lu.
Daarnaast was ik in 2014 webredacteur en redactielid voor de Coldhanded Cup.

Dit zeggen ze over mij en mijn strategie

Madeleen heb ik leren kennen als een gedreven vakvrouw. Ze zit vol creatieve ideeën en is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar plannen vorm te geven. Als u een echte marketing- en communicatiespecialist zoekt, moet u zeker een afspraak met Madeleen maken. Ik weet zeker, dat haar enthousiasme u zal raken.

23 augustus 2015, Cees van Dijk, tekstschrijver, redacteur en schrijfbegeleider

Madeleen is een echt online-marketing en communicatie toppertje. Creatief, zelfstandig en vooruitstrevend in haar denken en doen. Mooie initiatieven gestart en mooie resultaten geboekt; nieuwe portalen gebouwd, succesvolle en wel doordachte e-mail campagnes uitgevoerd, vooruitstrevende content marketing projecten opgezet en websites gebouwd, beheerd en geoptimaliseerd.

10 oktober 2013, Willem Hajer, destijds Marketingmanager ThiemeMeulenhoff.

Wil je ook zo’n mooi magazine?

Tekstschrijver, copywriter, brochure
Copywriter, tekstschrijver

Mis mijn boek niet

Madeleen Koldewe
Ongrijpbaar zeilgevoel
Het geluid van een klapperend zeil doorboort de ziel. Dan zijn er twee opties: een andere eindbestemming of de zeilen trimmen. Ongrijpbaar zeilgevoel is een bundeling columns over zeilavonturen op zoet en zout water.
€15,41 Paperback