Madeleen Koldewe

Ik leef vanuit mijn hart en loop mijn zielspad. Schrijven, paardrijden en zeilen zijn mijn passies. Daarom studeerde ik toerisme en journalistiek. Waar en hoe ik mijn mijlen maakte, vind je terug op mijn LinkedIn pagina

In 2013 startte ik Copy Koldewe. Als zelfstandige werk ik voor verschillende opdrachtgevers vanuit mijn kantoor op Staverden of ik vlieg bij hen in. Ideeën broeien en woorden vloeien als ik bedrijven mag helpen hun communicatie naar een hoger niveau te tillen. Zowel in een adviesrol als in de uitvoering.

Sinds 2021 werk ik ook als coach. Ik help en begeleid mensen die minder vanuit hun hoofd en meer vanuit hun hart willen leven.  Ik ben een door de wol geverfde ervaringsdeskundige als het gaat om leven vanuit echtheid. Daarom heb ik de geaccrediteerde opleiding tot wandelcoach en de opleiding tot Zielscoach gevolgd. Meer daarover lees je op www.voeljezelfbeter.nl. 

Zoek je een senior communicatieadviseur,  copywriter, (web)redacteur of een online marketeer? Neem dan contact op met mij.

– E: info@copykoldewe.nl

– T: 06 – 143 43 024

Schrijven & Watersport
Soms, werk ik ook niet. Dan vind je mij op het water. Daar schrijf ik dan wel weer over. De tweede editie is bijna klaar, dan is het boek weer te bestellen. 

Madeleen Koldewe
Ongrijpbaar zeilgevoel
Het geluid van een klapperend zeil doorboort de ziel. Dan zijn er twee opties: een andere eindbestemming of de zeilen trimmen. Ongrijpbaar zeilgevoel is een bundeling columns over zeilavonturen op zoet en zout water.
€15,41 Paperback